De Ruimte van Liefde

Dinsdag avond van 19.00 – 21.00 uur

De Ruimte van Liefde is een Ruimte waarin je er helemaal mag zijn zoals je bent. De energie van liefde oordeelt niet en laat je er gewoon zijn. Deze energie geeft je de ruimte om helemaal je eigen ruimte in te nemen. Hij dient als een spiegel voor jouw eigen schoonheid.

De energie van Liefde brengt je weer in contact met je gevoel, met jezelf. Het straalt zijn energie op jouw als mens en het straalt zijn licht om alle donkere plekjes, zodat jij, als je dat wilt naar ze kan kijken. Zo leer je jezelf in de ruimte van liefde accepteren zoals je bent.

Ik werk veel met kristallen en klank als instrumenten om de liefde van het leven te ervaren. Mijn klanken gaan heel diep. ze openen de deuren tot het ongeziene en ze lijnen je weer uit met je essentie. De kristallen zijn als een spiegel. Ze laten je precies zien waar je staan en ze leren je ook om te voelen.

De Ruimte van Liefde is een ervaring die heel diep gaat en die op dit moment van groot belang is voor veel mensen. Het helpt je uit de chaos van de wereld te stappen. Het zorgt er voor dat je weer van binnen naar buiten gaat leven in plaats van andersom.

Ik nodig je uit om langs te komen zo vaak als je wilt, zo vaak als je kan, zo vaak als goed voelt.

kosten: 30 euro

Locatie:

Op de dinsdag avond vinden de workshops plaats aan de Rosa Manusstraat 84 in Eindhoven waar ik woon. Hier is voldoende gratis parkeerplek.

graag van te voren aanmelden via info@tomkraaijeveld.nl

Ik geef de ruimte van liefde soms ook op andere dagen. Houdt hiervoor ook mijn facebookpagina in de gaten. En mocht je dit graag willen doen maar op een andere dag dan de dinsdag. Laat het me weten. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.