De Ruimte van Liefde

De Ruimte van Liefde is een Ruimte waarin je er helemaal mag zijn zoals je bent. De energie van liefde oordeelt niet en laat je er gewoon zijn. Deze ruimte geeft je de ruimte om helemaal je eigen ruimte in te nemen. Hij dient als een spiegel voor jouw eigen schoonheid.

Ik leef in deze ruimte van liefde en ik deel de energie waarin ik leef met alle liefde met iedereen die wil. Het is een energie waarin niks hoeft, niks moet en niks te bereiken is. Aangezien alles wie je bent er al helemaal is, hoef je nergens heen om jezelf te vinden.

De energie van Liefde brengt je weer in contact met je gevoel, met jezelf. Het straalt zijn energie op jouw als mens en het straalt zijn licht om alle donkere plekjes, zodat jij, als je dat wilt naar ze kan kijken. Zo leer je jezelf in de ruimte van liefde accepteren zoals je bent en zoals je altijd al geweest bent.

we werken voornamelijk met kristallen en klank als instrumenten om de liefde van het leven te ervaren.

Ik nodig je uit om langs te komen zo vaak als je wilt, zo vaak als je kan, zo vaak als goed voelt.

Ik ben er in ieder geval vanaf woensdag 4 juli iedere woensdag avond van half 8 tot half 10.

De locatie is aan de Lijsterbesstraat 57 in Eindhoven, bij TABBHU “guidance to personal growth”. Het is in een klein hofje en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en in de buurt.

Het kost 20 euro per avond.

graag van te voren aanmelden via info@tomkraaijeveld.nl