Persoonlijke klank healing

Naast de individuele sessies en de groepssessies bied ik ook persoonlijke klank healings aan. Voor deze klank healing hoef je niet langs te komen, maar deze neem ik voor je op en stuur ik dan naar je toe via de mail.

Zo’n klank healing geef ik vaak al tijdens de individuele en de groepssessies, maar dan moet je ook naar me toe komen of deelnemen aan een groep. Dat is niet altijd ideaal. Je kan het nu thuis luisteren wanneer het jou uitkomt je kan er ook nog vaker naar luisteren, omdat ik het voor je opneem. Dit geeft als voordeel dat je de klanken nog dieper op je in kan laten werken.

Hoe werkt het?

Jij stuurt een mail naar info@tomkraaijeveld.nl met de aanvraag voor een persoonlijke klank healing. Je mag hierbij direct vermelden waar je de healing voor wilt ontvangen. Als je niet per se ergens mee zit, maar het vooral gewoon goed voelt dan is dat natuurlijk ook goed. Het is fijn als je me verteld hoe je in je vel zit en wat er speelt in je leven. Door dit te lezen kan ik al wat gemakkelijker op je afstemmen.

Ik zal je na deze mail mijn betalingsgegevens sturen en daarna ga ik aan de slag. Ik wacht vaak rustig tot het juiste moment daar is en ga dan zitten om me te verbinden met jouw energie. Ik zal tijdens de opname wat uitleggen en daarna beginnen met de klanken specifiek voor jou. Na de klanken zal ik ook nog vertellen wat ik via de klanken voelde en wat ze me vertelden over jou. Als dat gedaan is dan stuur ik de opname op en kan jij er fijn voor gaan zitten of liggen en het helemaal ontvangen.

De persoonlijke klank healing kost 30 euro.