Individuele sessie

Bij een individuele sessie werk ik tegenwoordig voornamelijk met klank. Ik heb door de jaren heen op veel verschillende manieren gewerkt, maar klank is er altijd geweest, dus dit mag nu ook echt centraal staan. Hoewel het niet voor iedere sessie vast staat dat ik met klanken werk, is de kans erg groot.

De klanken die ik maak maak ik met mijn eigen stem. Deze klanken werken heel diep door op jouw systeem. Ze helpen me vaak om nog heldere te voelen wat ik al voel. Daarnaast zetten ze een hele berg in jouw energiesysteem op zijn plek. Vaak aarden de klanken eerst, waardoor je snel zal merken dat je met heel je aandacht meer in je lichaam zakt. Daarna gaan ze vaak dieper in op de stukken die er bij jou spelen, of op dingen die wellicht nog belangrijker zijn. Het kan namelijk zijn dat jij voor iets komt, maar dat er iets anders nog belangrijker of ook belangrijk is, dit zal zich dan altijd duidelijk maken via wat ik voel.

Ik werk altijd in het moment, ik luister naar jou en waarvoor je komt en daarna voel ik wat er door mij heen beweegt, wat het leven me als het ware verteld over jou. Het kan zijn dat ik woorden deel, dat ik voel dat ik lichamelijk met je mag werken, of dat er direct al klanken door me heen komen. Dit laat ik dan altijd in overeenstemming met jou, gebeuren. Alles wat ik doe is er op gericht om jou te ondersteunen om zo vrij mogelijk jezelf te zijn.

Ik kan je helpen bij depressie, angsten, stress, burn-out, lichamelijk ongemak, familiestukken, relatieproblemen, gezinsproblematiek. Eigenlijk alles waarbij je je niet fijn voelt in hoe het gaat. Ik werk ook met dieren, ik kan je huis energetisch schoonmaken. Een hele berg dus, waarbij het vooral belangrijk is dat het goed voelt voor jou om het werken met mij aan te gaan.

Een individuele sessie kan je fysiek plannen bij mij thuis, maar het kan ook online als je niet de mogelijkheid hebt om te langs te komen. En als de behoeft er is kan ik ook bij jou langskomen, dan kan er ook direct aan de energie in huis gewerkt worden als dat nodig is.

Een individuele sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 150 euro