Individuele sessie

Tijdens een individuele sessie is alle aandacht gericht op jou en het geen waar je voor komt. Het kan zijn dat je mentaal, fysiek of energetisch ergens last van hebt waar je graag van af wilt. Ik help je hier graag bij. Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar ga samen met jou op zoek naar de oorsprong van het probleem. Zo kan het tijdens een sessie lijken dat we aan iets heel anders werken dan waar je voor kwam, maar aan het eind is er toch altijd iets veranderd bij dat waar je last had.

Ik geef je de ruimte om gewoon jezelf te zijn. Dit is iets waar we allemaal wel behoefte aan hebben, maar waar vaak geen ruimte voor is in dit leven. ik laat je gewoon zijn wie je bent. Ik zie je namelijk volledig en kijk door allerlei muren en maskers heen. Dit kan jij voelen, waardoor je die maskers en muren rustig aan kan gaan laten vallen. Ze zijn in mijn aanwezigheid simpelweg niet nodig. Er hoeft niks verdedigd te worden en je hoeft jezelf ook niet groot te houden. Je mag voelen wie je bent en wat er eigenlijk allemaal in je speelt. Dit is vaak een hele berg, maar hier zijn we meestal niet bewust van. Het bewust worden van wat er in je speelt helpt vaak al om heel diep te kunnen ontspannen in jezelf. In die ontspanning zijn de klachten dan meestal ook al een heel stuk minder erg. door het bewustzijn heeft het zich namelijk al voor een goed deel uit je kunnen losmaken.

Mijn doel in het werken met jou is om jou, zo dicht als ik kan, bij jezelf te brengen. Tijdens de sessies doen we wat we kunnen doen. Veel van de lessen die je mag leren liggen echter in het dagelijks leven. Het is dan ook vaak een goed idee om vaker terug te komen voor een sessie, om weer dieper te kunnen ontspannen en in jezelf te zakken. Het zal dan steeds gemakkelijk worden om gewoon jezelf te kunnen zijn in je leven.
Zo komt jouw schoonheid steeds verder van binnen naar buiten. Je komt weer in verbinding met je eigen natuur en je gaat weer zien hoe mooi die is. Dit werkt door op de wereld om je heen, waardoor we samen een steeds mooiere wereld creƫren.

Een individuele sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten: 100 euro, meer betalen mag altijd