Individuele sessie

Een Individuele sessie gaat voor mij vooral om in alle liefde aanwezig zijn voor jou. Ik deel de liefde die ik voor jou, de natuur en het leven voel. Dit doe ik door je zo volledig te eren als ik maar kan. Ik geef je de ruimte die je nodig hebt, die je verdient, zodat je weer volledig kan voelen wie je bent. Dat is de intentie, om jou weer in verbinding te brengen met je eigen natuur. en de enige weg daar naartoe is met liefde.

Ik uit mijn liefde tijdens de sessie door er in eerste instant helemaal voor je te zijn. De Ruimte die ik je geef heeft op zichzelf al een grote invloed op jouw energie. Met klanken, kristallen en alles wat ik voel, weet en zie begeleid ik je dieper naar jezelf toe. In dit proces komt er vaak van alles bij me binnen wat ik met je deel en wat ruimte geeft aan jou diepste zelf. Zo brengen we weer in beweging wat vast zit en kan jij stap voor stap weer meer in verbinding met jezelf komen.

Je bent voor van alles bij me welkom. Of je nou moeite hebt om je emotioneel te uiten, vast zit op je werk, problemen in je gezin ervaart, depressief bent, of fysiek ziek bent. Je bent letterlijk voor alles welkom. Als het goed voelt voor jou om bij mij langs te komen, dan ben je welkom en kunnen waarschijnlijk heel veel moois doen samen. Jij mag weer gewoon jezelf zijn en alles wat je daarvan weerhoudt en wat liefde nodig heeft, dat geven we liefde.

Ik kijk er naar uit om de liefde die ik voor alles voel met je te delen.

Een individuele sessie kan je fysiek plannen bij mij thuis, maar het kan ook online als je niet de mogelijkheid hebt om te langs te komen. En als de behoeft er is kan ik ook bij jou langskomen, dan kan er ook direct aan de energie in huis gewerkt worden als dat nodig is.

Een individuele sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 150 euro. Mocht dit lastig zijn voor je om in één keer te betalen, dan kunnen we altijd samen kijken wat er wel kan.