Individuele sessie

Bij een individuele sessie gaat alle energie richting het ondersteunen van jou en jouw proces. Samen met jou ga ik kijken waar je voor komt en wat er mag gebeuren. Dit is een heel organisch proces, waarin ik niet werk volgens een bepaalde methode. Ik luister en voel vooral wat er in het moment gevraagd wordt. Soms kan het heel duidelijk zijn waar iemand voor komt en soms totaal niet, dit wordt dan gedurende de sessie eigenlijk altijd vanzelf duidelijk. Het kan ook zijn dat als je voor iets specifieks komt er toch aan iets heel anders gewerkt wordt.

Ik luister naar het leven in zijn puurste vorm. Dit stroomt door mij heen en laat me weten wat er mag gebeuren. Ik zie jou zoals je volledig bent, zonder beperkingen en hier begeleid ik je naartoe. Dit gaat meestal niet in één sessie. Het kan een heel proces zijn om alle blokkades, en concepten waar mensen vaak aan vast zitten, los te krijgen. Maar als deze behoefte er is, dan is er een weg.

Ik werk met de energie van het leven zoals deze door mij heen stroomt. Dit komt er op neer dat ik veel direct weet en voel. Ik werk veel met klank en ik druk vaak op het lichaam, als jij dit goed vindt. Ons lichaam slaat alle ervaringen in zich op. Door op specifieke plekken te duwen, duw ik de herinneringen los, waardoor er ruimte komt voor het voelen van wie we echt zijn. Gewoon door met mij in mijn energie te zijn gebeurt er al een hele berg. Ik nodig je graag uit om dit, mocht het goed voor je voelen, eens te komen ervaren.

De sessies kunnen heel diep gaan en gaan vaak voorbij aan allerlei verwachtingen. Ik geef jou de mogelijkheid om hele mooie stappen en sprongen te maken in je eigen ontwikkeling. Of jij dit doet laat ik echter bij jou. Ik kan je helpen, maar jij moet het doen. De verantwoordelijkheid voor jou ligt dan ook bij jou.

Een individuele sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten: 100 euro, meer betalen mag altijd