Kristal Opstelling

Een kristal opstelling kan ik op afstand voor je doen. We kijken samen even waar je een vraag over hebt of wat er speelt, ik stem me op jou af en zet vanuit die afstemming kristallen neer in een specifieke opstelling die voor jou het beste werkt. We bellen of gebruiken Whatsapp, om in contact te zijn met elkaar en te delen wat we voelen. Zo kan ik je ook foto’s sturen van de kristallen, waardoor jij je er nog beter mee kan verbinden.

Wanneer de kristallen worden neergezet beginnen ze al te werken. Zij creëeren een energie die precies goed is voor jou en geven deze energie door aan jou. Ik vertaal wat ik voel en wat de kristallen me vertellen. De opstelling staat er zo lang als nodig is met een maximum van zo’n anderhalf uur. Het kan ook veel korter zijn. De duur veranderd niks aan de kosten. De kosten zijn voor de energie-uitwisseling. De duur ligt aan de mate waarop je de energie toe kan laten.
De kristal opstelling geeft zijn energie aan jou en wanneer hij alles heeft gegeven dan voel ik vanzelf dat de kristallen weer weg mogen.

Het kan ook zijn dat jij in die anderhalf uur nog niet alles hebt kunnen opnemen. Dit is niet erg. Je hebt dan al zo veel opgenomen dat het wel weer even genoeg is.

Na de opstelling werkt zijn energie gewoon door in je systeem tot dat je het helemaal eigen hebt gemaakt. Het maakt energieën die los mogen in je systeem los, zodat je steeds meer op een lijn komt met jezelf. Dit loslaten kan een best heftig proces zijn en daarom ben ik er na de sessie ook nog altijd voor vragen en begeleiding.

De kristallen doen geen half werk, dus weet waar je voor kiest. Ze geven je wat je nodig hebt, niet per se wat je wilt. Ik begeleid en vertaal de energie, verder doe ik niks. Ik heal je niet, ik haal niks voor je weg, het leven verteld je via de kristallen wat je nodig hebt.

Een kristal opstelling kan ook gebruikt worden voor een ruimte of een groep mensen en is niet gebonden aan afstand of locatie. Ik weet dat alles in verbinding staat waardoor afstand geen rol speelt.

Als je meer vragen hebt of een kristal opstelling wilt plannen dan kan je een mail sturen naar kristalkoning@gmail.com

Ik doe dit met alle liefde en mag dit nu pas doen, omdat ik nu zuiver genoeg ben. Deze manier van werken is lang geleden ook al gebruikt en misbruikt, nu mag ik dit echter weer doen vanuit liefde en dienstbaarheid voor het geheel.

Kosten: 90 euro en 75 cent