Sequoia Kristal Healing

In november van 2019 zijn, net nadat ik door een heel oud donker stuk van mezelf was gegaan, prachtige nieuwe stenen op mijn pad gekomen. Na dit stuk losgelaten te hebben kan ik nog dieper werken met het licht dat door me heen gaat. En dan zie je altijd weer dat het leven je dan iets geeft, zodat je er ook echt mee kan werken. Bij mij waren dat Versteende stukken Sequoia hout uit Duitsland van ongeveer 30 miljoen jaar oud. Ze zijn ook nog eens volledig begroeid met allemaal kleine kwarts kristalletjes, die de werking van deze prachtige stenen nog meer versterkt.

De eerste keer dat ik met ze ging zitten was een hele mooie en bijzondere ervaring. Ik werk nu al bijna 12 jaar bewust met kristallen en dan vooral kristallen met een heel krachtig energieveld. Maar deze Sequoia stukken bliezen me als het ware weg. Hun energie is prachtig. Ze werken vanuit een energie waar alles helemaal volledig is. Ze zijn totaal moeiteloos zichzelf, zoals wij dat ook mogen zijn, maar vaak niet kunnen. Ze dragen een enorm mooi veld met zich mee van puur licht, waar geen beperking meer kan bestaan. Blokkades in je energie worden daardoor direct aan het licht gebracht, zodat we gezien kunnen worden en losgelaten kunnen worden.

Bij een sequoia kristal healing gaan we we met deze stenen in verbinding. We stemmen op ze af als groep, net zoals je dat zou doen bij een individuele sessie. En dan gaan ze vanzelf aan het werk. Ik vertaal wat ik zie gebeuren en vraag de deelnemers ook naar hun ervaring, zodat deze ervaringen nog bewuster worden en zodat we samen een volledig beeld kunnen vormen van wat er allemaal gebeurt. Ze werken in golven door je heen en gaan direct naar de plekken waar jou energie niet stroomt. Tegelijkertijd lijnen ze heel je systeem uit en zetten ze je in balans. je aura wordt gereinigd en je hoofd wordt op een standje veel stiller gezet, zodat je goed kan voelen wat er gebeurd.

Het is een behoorlijk intense ervaring die wel enige toewijding vraagt naar jezelf, meer nog dan de Ruimte van Liefde. Hierdoor is deze groepssessie ook wat duurder. Waar het bij de Ruimte van Liefde nog vooral aan jou ligt hoe ver het gaat, ligt het hier vooral aan jou volledige potentieel. Want hier wordt je naartoe gebracht en hier mag je dus ook echt bewust voor kiezen. Er is met deze stukken bijna geen weg meer terug, hoewel je natuurlijk in je dagelijkse leven zelf weer kiest hoe je leeft en wat je doet met alles wat er is gebeurt tijdens de sessie. Het is een sessie die enorm doorwerkt in je leven, omdat je er aan herinnert wordt wie je bent. Daardoor ga je dingen gemakkelijker doen vanuit een staat van zijn die meer bij jou past. er gebeurt in korte tijd enorm veel, op een hele fijne, rustige en zachte manier.

Kosten: 55 euro

Zaterdag 7 december van 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Rosa Manusstraat 84, Eindhoven

Zaterdag 28 december van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Studio 10.05, Ellermanstraat 61, Antwerpen, Belgiƫ

Graag van te voren aanmelden via info@tomkraaijeveld.nl