De Ruimte van Liefde

Groepssessie

Bij de Ruimte van Liefde werk ik met een groep mensen. Energetisch werk in een groep kan heel anders zijn dan een individuele sessie. Andere zaken komen aan het licht. Bijvoorbeeld hoe jij reageert met andere mensen om je heen. Mag je dan nog steeds in je kracht staan? verstop je je liever? Of ga je misschien juist overcompenseren om gezien te worden? Het brengt simpelweg andere facetten van jou aan het licht dan wanneer je individueel werkt.

Bij de Ruimte van Liefde gaat het, zoals de naam al zegt, om liefde. Ik deel mijn liefde voor het leven, de natuur, mezelf en jou. Ik eer dit alles en geef het zo veel mogelijk ruimte als ik maar kan. Ik geef jou alle ruimte die ik je maar kan geven, zodat jij kan voelen hoe het is om jezelf te mogen zijn. Met klanken, kristallen en alles wat ik voel, weet en zie begeleid ik jou precies daarnaartoe waar je nu mag zijn.

In het veld van liefde en licht komt aan het licht wat verstopt zat en komt in beweging wat vast zat. Dit kan energetisch zijn, psychisch, maar ook fysiek, aangezien alles in verbinding staat met elkaar. Als het goed voor je voelt om mee te doen, dan neem ik je met alle liefde mee in de Ruimte van Liefde. Er is altijd wel weer wat te ontdekken. Misschien kom jij wel gewoon heerlijk diep ontspannen.

Ik geef je graag alle ruimte, omdat je die zo verdient. In deze wereld zitten we vaak zo vol met hoe het hoort en moet, dat we niet meer weten en voelen waar we zelf eigenlijk zijn. Dit laat ik jou weer helemaal voelen. Je mag weer in verbinding komen met jouw eigen natuur, zodat je weer kan voelen hoe het is om vanuit liefde te leven.

In de agenda houd ik bij wanneer er een Ruimte van Liefde plaats vindt. Hier kan je ook de kosten vinden.

aanmelden voor de Ruimte van Liefde kan via info@tomkraaijeveld.nl