Klankhealing

Groepssessie

Bij een klankhealing werk ik met een groep mensen. Energetisch werk in een groep kan heel anders zijn dan een individuele sessie. Andere zaken komen aan het licht. Bijvoorbeeld hoe jij reageert met andere mensen om je heen. Mag je dan nog steeds in je kracht staan? verstop je je liever? Of ga je misschien juist overcompenseren om gezien te worden? Het brengt simpelweg andere facetten van jou aan het licht dan wanneer je individueel werkt. Ik maak de klanken met mijn eigen stem, misschien komt er soms eens een klankschaal aan te pas, maar met mijn eigen klanken kom ik meestal meer tot de kern.

Bij de klankhealing gaat het net als in het hele leven om liefde. Ik deel mijn liefde voor het leven, de natuur, mezelf en jou. Ik eer dit alles en geef het zo veel mogelijk ruimte als ik maar kan. Ik geef jou alle ruimte die ik je maar kan geven, zodat jij kan voelen hoe het is om jezelf te mogen zijn. Voornamelijk met klanken, maar ook met kristallen en alles wat ik verder voel, weet en zie begeleid ik jou precies daarnaartoe waar je nu mag zijn.

In het veld van liefde en licht komt aan het licht wat verstopt zat en komt in beweging wat vast zat. Dit kan energetisch zijn, psychisch, maar ook fysiek, aangezien alles in verbinding staat met elkaar. Er is altijd wel weer wat te ontdekken. Sommigen zullen heel diep gaan, maar misschien kom jij wel gewoon heerlijk diep ontspannen.

Ik geef je graag alle ruimte, omdat je die zo verdient. In deze wereld zitten we vaak zo vol met hoe het hoort en moet, dat we niet meer weten en voelen waar we zelf eigenlijk zijn. Dit laat ik jou weer helemaal voelen. Je mag weer in verbinding komen met jouw eigen natuur, zodat je weer kan voelen hoe het is om vanuit liefde te leven.

In de agenda kun je zien wanneer ik een klankhealing geef. Hier kan je ook de kosten vinden.

aanmelden voor de Ruimte van Liefde kan via info@tomkraaijeveld.nl