De Ruimte van Liefde

Tijdens de Ruimte van Liefde doe ik eigenlijk hetzelfde als tijdens een individuele sessie, maar dan met meerdere mensen.

Een groepssessie is het dus, waarbij je helemaal welkom bent bij jezelf. Dat ben je natuurlijk altijd al, maar bij de Ruimte van Liefde ligt hier nog veel meer de nadruk op dan in je dagelijks leven. Jij bent namelijk de belangrijkste in jou leven en dat wil ik je graag laten voelen. Jij leeft jou leven en jij bent de enige die dit kan. Vaak bepalen echter allerlei onbewuste patronen en conditioneringen van buitenaf hoe wij leven. We internaliseren deze en gaan geloven dat we deze patronen en conditioneringen zijn. Ook de mening van anderen werkt hier flink bij mee. Daarom is dit groepswerk ook een prachtige manier om te leren om jezelf te zijn terwijl er anderen bij zijn.

Ik ondersteun je in het loslaten van alles wat jou niet in je hoogste goed dient, zodat je weer helemaal thuis kan zijn bij jezelf. Dit doe ik onder andere met behulp van klank, kristallen, energie├źn van dieren en andere wezens die door mij heen werken, meditatie en een hele grote berg liefde. Ik functioneer als een poort tussen oud en nieuw.

kosten: 40 euro per persoon, meer betalen mag altijd als dat goed voor je voelt.

aanmelden voor de Ruimte van Liefde kan via info@tomkraaijeveld.nl